Etusivu Uutuudet Tarjoukset Uutiset Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat

Historia / Fairtex
Historia

1971: Fhilip Wong perusti nykyisen Fairtex Groupin emoyhtiön nimeltään Fairtex Garments Factory Limitedin. Aluksi yhtiö toimi uranuurtajana vain korkealaatuisten Thaimaalaisten T-paitojen valmistajana. Sen tuotteet kuuluivat alusta alkaen maan parhaimmiston joukkoon. Yhtiö aloitti jo seitsemänkymmentä luvulla vientitoiminnan maailman laajuisesti omalla Fairtex -tuotemerkillä. Urheiluvaatteet kuuluvat edelleen yhtiön tuotevalikoimaan.

1975: Vuonna 1975 avattiin Bangpleessa, 25 kilometriä Bangkokin eteläpuolelle Thainyrkkeilysali. Sijaintiin vaikutti se, että haluttiin pois Bangkokin saastuneesta ilmasta ja houkutuksista. Näin kyettiin luomaan ammattimaisesti ohjattu harjoittelu ympäristö.

1978: Fairtex Promotions perustettiin ja Philip Wongista tuli maailman kuulun Lumpinee Nyrkkeilystadionin promoottori. Hän oli ensimmäisiä promoottoreita jotka alkoivat järjestää otteluita falangeille "valkonaamoille" Thaimaassa, kuten Don "The Dragon" Wilsonille.

Kansainvälisiä otteluita alettiin järjestämään hänen ansiostaan juuri Lumpinee Stadionilla Bangkokissa. Hän oli myös ensimmäisinä Thaimaalaisina järjestämässä thainyrkkeilyn Maailman Mestaruusotteluita Lumpinee Stadionilla. Ensimmäisten ottelijoiden joukossa oli lajin kuuluisuuksia kuten Ramon Decker, Ivan Hippolyte ja Fairtexin oma mestari; Nuengsiam Fairtex - "The Stone", joka on ehkä kautta-aikojen kuuluisin thaiottelija.

1993: Fairtex perusti ensimmäisen Thainyrkkeilysalinsa USA:n Arizonan osavaltioon.

Amerikkalaiset ottelijat eivät olleet täysin tyytyväisiä ottelu- ja harjoitteluvarusteisiinsa, siksi Philip Wong päätti alkaa suunnitella tuotteita, jotka täyttäisivät hänen omien mestareidensa vaatimukset.

Philip Wong alkoi valmistaa varusteita ensin vain omille ottelijoilleen.
Sanan levitessä hyvistä tuotteista alkoi hän toimittaa varusteita kamppailulajien ohjaajille ja ottelijoille ympäri Pohjois-Amerikkaa.
Tiedon levitessä hyvälaatuisista Fairtex -varusteista; syntyi tuotteille suurempaa kysyntää ja myyntimäärät jatkoivat kasvuaan.

Arizonan sali siirrettiin kasvaneen kysynnän johdosta San Franciscoon, Kaliforniaan.

1997: Perustettiin Fairtex Gear Incorporation yhdessä Alex Gongin kanssa edistämään tuotteiden myyntiä ja markkinointia Pohjois-Amerikassa.

Kysyntä ylitti valmistuskapasiteetin ja tuotantoa siirrettiin alihankkijoille. Alihankkijoita käytettiin vain vähän aikaa, sillä tuotteiden laatu jäi keskinkertaiseksi eikä yrityksen johto ollut siihen tyytyväinen.

1999: Tämä johti siihen, että Philip Wong perusti yhdessä Anthony Linin kanssa Fairtex Equipment Conpany Limited -nimisen yhtiön Thaimaahan.
Tuotantokapasiteettia lisättiin tyydyttämään kasvanut kysyntä. Yhtiö kykenee näin paremmin valvomaan tuotteiden korkeata laatua ja parantamaan sitä edelleen täyttämään harrastajien ja ottelijoiden toiveet.

Yhtiön Bangkokin tehtaasta tuli maailman laajuisen toiminnan pääkonttori, jossa sijaitsee niin tuotteiden suunnittelu-, valmistus- ja markkinointi yksiköt.

Yhtiön kolme harjoittelusalia Thaimaassa ja USA:ssa on tehnyt yli 30 maailman mestaria (Lumpinee, Rajadamnern, ISKA, jne) kuluneen 26 vuoden aikana. Fairtex salit ovat kansainvälisesti kuuluja hyvistä harjoitteluohjelmistaan.

Fairtex on ylpeä sponsori ja huippuvälineiden tuotetoimittaja USA:n K1 ottelijoille, ISKA Strike Force ottelijoille ja monille muille organisaatioille ympäri maailmaa.

2003: Tänään Fairtexin tuotteet tunnetaan "Mestareiden tuotteina" jotka monet parhaat ottelijat, valmentajat ja promoottorit käyttävät maailman laajuisesti.
Ostoskori
0 kpl
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku