Lobloo Aeroslim naisten alasuoja
Lobloo Aeroslim naisten alasuoja Lobloo Aeroslim naisten alasuoja

Lobloo Aeroslim naisten alasuoja

44,90 €
Sisältää alv. 24 %

Lobloo Aeroslim on litteä, ja sen jäykkä ulkopinta on valmistettu polykarbonaatista, samasta materiaalista, jota käytetään luodinkestävissä varusteissa

Siinä on pehmeä sisäpuoli ja irrotettava silikonivuori ylivertaisen mukavuuden takaamiseksi. Se on täysin konepestävä. Patentoitua Lobloo-sovitusjärjestelmää käyttämällä Aeroslim Naisille pysyy tiukasti haaraa vasten seuraten jokaista liikettäsi. Aeroslim-lantiokuppi tarjoaa äärimmäisen suojan ja rajoittamattoman liikkeen.

Aeroslim naisten lantionsuojaus luotiin tarjoamaan sukupuolielinten suojaava vaihtoehto naisurheilijoiden erittäin rajallisille vaihtoehdoille. Markkinoilla olevia lantiotuotteita kutsuttiin panssaroiduiksi vaipoiksi, jotka viittasivat kömpelöihin varusteisiin, jotka pikemminkin häiritsivät kuin suojelivat. Vaihtoehtoisen Aeroslim-naisensuojan luominen oli puhdasta välttämätöntä.

Lobloo Aeroslim kuppi on suunniteltu pystyasennossa ja -liikkeissä. Se sopii urheilulajeihin, kuten thai-nyrkkeilyyn, jääkiekkoon, rugbyyn, lacrosseen ja vastaaviin lajeihin, joissa jalkojen rajoittamaton liike on avainasemassa. Ohut profiilin ansiosta reidet jäävät esteettömäksi. Siinä on pidennetty pituus suojaamaan alhaalta tulevilta iskuilta. Painiskeluun, MMA- ja muihin lähikontaktilajeihin, joihin liittyy siirtymiä pysty- asennosta maahan, suosittelemme sen sijaan Free naisten sukupuolielinten suojaa.

CE-sertifioitu kestävyys – Testattu standardin EN 13277-5:2002 mukaisesti kestämään jopa 4 tonnia painetta.

Arvostelut 0 arvostelua